[bug] Working only for admins\moders

Load older messages by simply scrolling up/down the message history
Post Reply
User avatar
BanterFace
Donor
Posts: 51
Joined: 01 Feb 2017, 12:42

[bug] Working only for admins\moders

#1

Post by BanterFace » 09 Sep 2018, 05:28

Infinite scroll doesn't work for any other user (even when I set all the premissioins of each group on yes) or guest, and in mChat\mChat in UCP (in User roles in ACP) I didn't find setting 'Use infinite scroll'...
Link
Regular user: testN & cwW8PNu2SkFA
Moder user: in kasimi PMs

User avatar
kasimi
mChat developer
Posts: 738
Joined: 06 Oct 2016, 09:56
Location: Germany
Contact:

Re: [bug] Working only for admins\moders

#2

Post by kasimi » 09 Sep 2018, 07:26

I get a JS error before mChat is fully loaded:

Code: Select all

- This code is only accessible to donors -

User avatar
kasimi
mChat developer
Posts: 738
Joined: 06 Oct 2016, 09:56
Location: Germany
Contact:

Re: [bug] Working only for admins\moders

#3

Post by kasimi » 09 Sep 2018, 09:47

It's caused by messages about new post that are made in forums normal users can't see/read. If you disable displaying post notification messages in mChat, it should work fine again.

At the moment I can't think of an easy solution, I'll have to do more digging through the code.

terry2
Donor
Posts: 152
Joined: 22 Oct 2016, 18:22
Location: My castle

Re: [bug] Working only for admins\moders

#4

Post by terry2 » 09 Sep 2018, 11:49

Strange i have an account in all groups and the scroll is working fine for me i did open consol too and no errors showed.

User avatar
kasimi
mChat developer
Posts: 738
Joined: 06 Oct 2016, 09:56
Location: Germany
Contact:

Re: [bug] Working only for admins\moders

#5

Post by kasimi » 09 Sep 2018, 17:17

Make a post as admin in your staff forums and make sure there's a post notification in mChat for it. Log in with a user who doesn't have permission to read the post, i.e. the post notification that the admin saw should now be missing in mChat: Infinite scroll shouldn't be working. There's no JS error in the console, it just won't scroll.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests