Page 1 of 1

mChat doesn't appear in UCP

Posted: 12 Jan 2018, 20:05
by Tastatura
I recently installed the extension, no problems at install or in ACP but it doesn't appear in UCP can you help me?

Re: mChat doesn't appear in UCP

Posted: 12 Jan 2018, 21:45
by kasimi
Go to ACP -> System -> Module management -> UCP and add the mChat module.

If there is no mChat module in the UCP module management, you need to disable mChat, delete data and enable again. Make a backup before doing any changes.

Re: mChat doesn't appear in UCP

Posted: 12 Jan 2018, 22:25
by Tastatura
kasimi wrote:
12 Jan 2018, 21:45
Go to ACP -> System -> Module management -> UCP and add the mChat module.

If there is no mChat module in the UCP module management, you need to disable mChat, delete data and enable again. Make a backup before doing any changes.
Done, thanks