[HowTo] Display rooms always at the top or bottom

Chat rooms for mChat with optional password protection
Post Reply
User avatar
kasimi
mChat developer
Posts: 487
Joined: 06 Oct 2016, 09:56
Location: Germany
Contact:

[HowTo] Display rooms always at the top or bottom

#1

Post by kasimi » 06 Jul 2017, 12:34

rooms_at_top.png

  1. Open ext/kasimi/mchatrooms/styles/prosilver/theme/mchat.rooms.css
  2. At the very bottom of the file, add these CSS rules:

    Code: Select all

    - This code is only accessible to donors -
  3. Clear your board cache.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
NAPWR
Donor
Posts: 23
Joined: 27 May 2017, 12:43

Re: [HowTo] Display rooms always at the top

#2

Post by NAPWR » 16 Dec 2017, 19:15

Works a Treat Kasimi, thanks mate. :lol:

oh and the reason for this change,

you might ask,

is users like the wider chat screen for pictures etc.


p.s. a code for - 'Rooms at Bottom' would be beneficial too,

as rooms are out of the way from the heading. :mrgreen:

User avatar
kasimi
mChat developer
Posts: 487
Joined: 06 Oct 2016, 09:56
Location: Germany
Contact:

Re: [HowTo] Display rooms always at the top

#3

Post by kasimi » 07 Jan 2018, 11:38

NAPWR wrote:
16 Dec 2017, 19:15
p.s. a code for - 'Rooms at Bottom' would be beneficial too,
Change order: -1; to order: 2; to move the rooms to the bottom.

User avatar
NAPWR
Donor
Posts: 23
Joined: 27 May 2017, 12:43

Re: [HowTo] Display rooms always at the top

#4

Post by NAPWR » 08 Jan 2018, 11:45

Thanks Kasimi,

your a genius. :lol:

clight77
Donor
Posts: 4
Joined: 01 May 2017, 01:06

Re: [HowTo] Display rooms always at the top

#5

Post by clight77 » 13 Apr 2018, 02:07

Super nice
Is there a way to have the rooms displayed inline instead of vertical so they take up less real estate?

THX.

User avatar
kasimi
mChat developer
Posts: 487
Joined: 06 Oct 2016, 09:56
Location: Germany
Contact:

Re: [HowTo] Display rooms always at the top or bottom

#6

Post by kasimi » 13 Apr 2018, 07:59

Lots of ways to style it, maybe this gets you started:

Code: Select all

- This code is only accessible to donors -

clight77
Donor
Posts: 4
Joined: 01 May 2017, 01:06

Re: [HowTo] Display rooms always at the top or bottom

#7

Post by clight77 » 14 Apr 2018, 23:47

Code: Select all

- This code is only accessible to donors -
Cheers not real familiar with flex.
But this worked good for me.

Code: Select all

- This code is only accessible to donors -
Did a small change in mchat_rooms.html also, my preference only.

<div class="action-bar compact">
<div class="mchat-rooms-header">
<!-- <h3>{{ lang('MCHATROOMS_HEADER') }}</h3> -->

And a </div> at the very end.

User avatar
kasimi
mChat developer
Posts: 487
Joined: 06 Oct 2016, 09:56
Location: Germany
Contact:

Re: [HowTo] Display rooms always at the top or bottom

#8

Post by kasimi » 15 Apr 2018, 13:56

Sounds cool, mind posting a screenshot? :+1:

clight77
Donor
Posts: 4
Joined: 01 May 2017, 01:06

Re: [HowTo] Display rooms always at the top or bottom

#9

Post by clight77 » 17 Apr 2018, 00:23

Yep here yah go.
I use prosilver with modified css
This is all prosilver
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Tigers
Donor
Posts: 7
Joined: 25 Nov 2016, 09:42

Re: [HowTo] Display rooms always at the top or bottom

#10

Post by Tigers » 20 Apr 2018, 10:12

clight77 wrote:
14 Apr 2018, 23:47

Code: Select all

- This code is only accessible to donors -
Cheers not real familiar with flex.
But this worked good for me.

Code: Select all

- This code is only accessible to donors -
Did a small change in mchat_rooms.html also, my preference only.

<div class="action-bar compact">
<div class="mchat-rooms-header">
<!-- <h3>{{ lang('MCHATROOMS_HEADER') }}</h3> -->

And a </div> at the very end.
great but it's possible to have all of your modification ?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest